Software
 

W4 Software & Consultancy BV is gespecialiseerd in het ontwikkelen van op componenten-gebaseerde standaard producten en maatwerk applicaties voor de Microsoft en Linux/FreeBSD omgeving. Het zijn Windows applicaties of Browser applicaties.

Het software ontwikkelproces is zeer sterk geautomatiseerd en wij zijn in het bezit een van een groot aantal klassen en objecten die als basis dienen voor het leveren van onze producten en maatwerk. Een team van business-consultants, software-ontwikkelaars en helpdesk medewerkers werken samen om de hoge standaard van gebruikersvriendelijke, functioneel wenselijke en competatieve applicaties aan onze klanten te bouwen.

De W4 Software & Consultancy BV standaard en maatwerk applicaties zijn ontwikkeld voor de client/server omgevingen van Oracle, IBM DB2, Microsoft SQL-server 2008 ,Pervasive.SQL en mySQL databases. Wij maken gebruik van de object georienteerde ontwikkelomgeving Visual Dataflex 17.1 Microsoft Backoffice & Office 2007/2010, Autocad 2009/2010/2012 , en de  Crystal Reports XI/2012/Visual Report Writer rapport generator.

De productlijn van standaard producten worden gevoerd onder de naam van Visual Four servers

Gespecialiseerde branches:

   
- Betonfabrieken voor prefab elementen
- Ingenieursbureau's
- Telemarketing bedrijven
- Direct Marketing bedrijven
- Head-hunter bedrijven
Detacheringsbedrijven 

Gelieerde websites
www.iFour.nl  (OnLine Maatwerk software - order entry voorbeeld)www.om3.nl   (Online Technisch Vastgoed Beheer)
www.protect4mail.com (Security Appliance)