Visual Four® - Project server

Algemene informatie

Visual Four® Project Server is een subset van de Visual Four branchegerichte servers. Net als alle Visual Four® Servers is de Project Server eenvoudig te implementeren en te gebruiken. De Project server vormt de kern van alle Visual Four® servers en bevat alle hulpmiddelen om een projectmatig werkende organisatie te ondersteunen bij het beheersen van de voorkomende bedrijfsprocessen en te koppelen aan externe financiėle pakketten. 

Basis

De basis wordt gevormd door een zeer uitgebreid relatiebeheer, projectenbeheer en documentenbeheer. Zeer veel informatie over relaties (zowel zakelijk als prive) kunnen worden beheerd en ook wanneer in de loop van de tijd mutaties plaats vinden kunnen deze op een inzichtelijke wijze worden aangebracht met behoud van historische gegevens. De functionaliteit op het gebied van projectenbeheer is ongeėvenaard. Projecttypen, projectdelen, meer-minderwerk bewaking en het vastleggen de project organisatie zijn aanwezig en geļntegreerd met een zeer uitgebreide urenverantwoording.

Een van de sterkste punten van de Visual Four® Project Server is de volledige integratie van een documentmanagement systeem. Uitzonderlijk is, in tegenstelling tot andere documentmanagement systemen, het feit dat documenten op alle niveaus kunnen worden toegevoegd aan organisaties, personen en projecten. Verder werkt het document management samen met de informatie op hard-disk van uw netwerk server. Zodra de gebruiker een project oproept wordt alleen dat deel van de netwerk server getoond dat relevant is voor de gebruiker. Extra informatie kan aan Word of Autocad bestanden worden gekoppeld waarmee op eenvoudige wijze werkstroom-activiteiten en beheersrapporten kunnen worden uitgevoerd.

Aanpak

Alle onderdelen zijn met elkaar verbonden en onderling te gebruiken. De introductie van de Visual Four Project Server is een belangrijke stap in het realiseren van de doelstelling van W4 Software & Consultancy BV, namelijk het beschikbaar maken van hoogwaardige, geintegreerde en gestroomlijnde technologie voor een zo breed mogelijk publiek. W4 Software & Consultancy BV concentreert zich nu op deze markt om bedrijven te helpen de productiviteit van hun medewerkers te verhogen, dubbel werk te voorkomen en de winstgevendheid te verhogen.

Talen: Nederlands, Engels

Specificaties:
* 32 bit software for Windows Vista / Windows 7
* Pentium Xenon/Core with 2GB Ram
* Client/Server MS Server 2003/2008
* Ondersteuning Oracle, MSSQL Server, PervasiveSQL, mySQL
* Volledige integratie met Office2003/2007/2010 en Autocad

tekstscreenshots.jpg (7262 bytes)
 


 Organisatie Scherm

Personen Werkervaring Scherm

Projecten Scherm

Projecten Documenten Scherm


Project Medewerkers Scherm


Project Contactpersonen Scherm